2 min.
image_pdfimage_print

Amb l’objectiu de difondre a la societat els diversos beneficis que l’avellana té per a la salut i evidenciar-ne la realitat de la seva producció i conreu, la DOP Avellana de Reus torna a convocar, per segon any, la Festa de l’Avellana. Aquesta segona edició tindrà lloc el proper 21 d’octubre, durant tot el dia, als jardins de l’Estació Enològica de Reus on l’entitat i té la seva seu.

La Festa de l’Avellana s’ha configurat com una activitat adreçada a tots els públics, posant èmfasi en el caire familiar, amb el repte d’esdevenir una trobada amena, divertida, pedagògica i fructífera en tots els sentits. Per això es faran diverses activitats que s’anunciaran properament i també tindrà lloc un acte molt important, el lliurament dels Premis DOP Avellana de Reus en les categories de Comunicació, Empresa i Innovació, Científic, Turisme i Gastronomia.

Moment del lliurament dels Premis en l’edició de l’any passat a Reus.

 

Els Premis Dop Avellana de Reus distingeixen les persones i empreses que contribueixen a la difusió i divulgació del sector de l’avellana en tots els seus àmbits i apropen aquest producte a la ciutadania.

Des de la DOP Avellana de Reus es demana a tothom que vulgui participar-hi, que proposi noms de persones i empreses com a candidates i candidats a cadascuna de les categories. Tothom que vulgui fer les seves propostes, pot fer-ho fins el proper 1 d’octubre enviant un correu a info@avellanadereus.cat