< 1 min.
image_pdfimage_print

L’ajuntament d’Altafulla, a través de l’Àrea de Gent Gran, Salut i Benestar Social, ha programat un ventall d’activitats adreçades als més grans del municipi que, sota el lema “Gent Gran Activa d’Altafulla”, té com a repte millorar la seva salut física i emocional. La proposta passa per oferir-los gimnàstica de manteniment els dilluns i els dimecres, reeducació postural i un taller de teatre-art els dimarts, un taller de memòria els dimecres, activitats des salut emocional i creixement personal els dijous; i exercicis d’equilibri i autonomia els divendres.

Les activitats es fan a llocs diversos, com el Parc de la Salut de l’Hort del Pau, la sala polivalent Teresa Manero, la sala de l’Era de l’Esteve, el Parc Voramar o l’Aula de Formació Aldara del carrer Boga. Tots els espais, activitats, dies i hores les podeu consultar al cartell que acompanya aquesta notícia.

El consistori recorda als futurs usuaris que si tenen mobilitat reduïda poden utilitzar el transport adaptat ja que els acompanyen a les activitats, al centre de salut i a fer les seves compres. També els animen a afiliar-se al programa “Bon Dia” perquè així rebran de dilluns a divendres la trucada solidària per conversar i compartir amb la xarxa de persones voluntàries.