Es presenta a Tortosa i Reus la novel·la “Déjà lu, Helena” de Maria Sanplà

Les comarques de Tarragona reben aquests dies la visita de l’escriptora Maria Sanplà que presentarà a les ciutats de Tortosa i Reus la seva última novel.la “Déjà lu, Helena” editada pel segell altafullenc La Banya Edicions. Després de l’èxit assolit a les presentacions a altres municipis catalans com la ciutat de Barcelona, Mataró, Argentona, Cabrils o Vilassar de Mar, l’autora arriba per a descobrir al seu públic lector i als amants de les lletres en general aquesta obra que ja va per la segona edició.

El dijous 16 de març, a les 19h a la llibreria La 2 de Viladrich de Tortosa, Sanplà presentarà el seu llibre acompanyada del també escriptor Jesús M. Tibau. El divendres 17 de març, a les 19h a la Biblioteca Central Xavier Amorós de Reus, serà el torn per a presentar aquesta novel·la a la capital del Baix Camp i en aquest cas intervindran com a presentadors l’escriptora Montse Farrés i l’editor i escriptor Òscar Ramírez-Dolcet.

Sobre l’obra i l’autora

Després de l’èxit assolit amb la seva primera obra, publicada el 2017, Maria Sanplà torna al mercat editorial amb un llibre editat per La Banya Edicions que captivarà al lector des del primer moment, amb un missatge clar i directe, sense ornaments i abastant situacions plenes de dicotomies per a la protagonista, la Paula.

Maria Saplà és el pseudònim de Maria Planas, nascuda a Vilassar de Dalt i dedicada de ple a la filologia, la correcció i la traducció de la llengua i la literatura. També ensenya recursos literaris a futurs escriptors a través de cursos i tallers, una activitat que complementa amb la seva trajectòria com a escriptora.