2 min.
image_pdfimage_print

Després de l’èxit de assolit d’ençà de la seva publicació, s’han posat ja a la venda les segones edicions dels llibres Altafulla en negre i La veu dels ocells que va editar La Banya Edicions el passat mes d’abril i que, en els dos casos, van tenir una exitosa acollida social traduïda, igualment, en el número de vendes d’ambdues obres.

Amb la primera edició esgotada en poques setmanes, l’editorial ha optat per apostar per fer-ne una segona, atesa la demanda existent als diversos punts de venda on es poden adquirir els llibres.

Altafulla en negre és l’exercici imaginatiu i creatiu de tretze escriptors i escriptores residents en aquest municipi per aconseguir generar, en qualsevol carrer o espai, pensant en algú concret o inventant personatges, diversos contes breus que són plens de misteri, suspens, conspiracions i assassinats.

La veu dels ocells, amb text i il·lustracions de l’Oriol Rossinyol, té com a protagonistes precisament diverses aus i el seu entorn més proper, a través de 8 contes que conviden als lectors i lectores a volar i viatjar per diversos espais, paratges, ciutats i països. Totes les aus que hi surten les podem veure volar pers les terres tarragonines menys una que cal conèixer mentre es gaudeix del llibre.

Els dos llibres es poden adquirir a la seu de La Banya Edicions del carrer Martí d’Ardenya d’Altafulla i a tres establiments altafullencs: Regal i Paper, Alnatur i Si o Si Market. També són a la venda a la web de l’editorial www.labanya.cat