2 min.
image_pdfimage_print

Tot és a punt per a la celebració aquest divendres del segon concert del festival Di(vi)nes que tindrà lloc a la plaça de l’Església d’Altafulla a partir de les 21.00h. L’èxit de l’esdeveniment està garantit perquè aquest dimecres a la tarda s’han esgotat les 150 invitacions que els organitzadors havien preparat de cara al concert i que donen dret al tast de vi i avellanes. De totes maneres, la plaça estarà oberta per a tothom i el concert serà gratuït.

Foto de la cantautora Lia Sampai.

Pel que fa a les protagonistes, perquè al Di(vi)nes hi tenen veu les dones, seran la rapsoda altafullenca Joana Badia qui obrirà la nit un recull de poesies per donar pas després a la música de la cantautora Lia Sampai que presentarà el seu últim disc al públic assistent que podrà tastar el vi del concert i avellanes de Reus torrades. L’acte s’obrirà amb uns breus parlaments amb la intervenció de l’alcaldessa d’Altafulla, Montserrat Castellarnau; la co-propietària del celler Estol Verd, Sara Batalla; i la presidenta de la DOP Avellana de Reus, Ester Gomis.

Organitzat per l’associació cultural Etcètera amb de promoure la creativitat en clau femenina, el festival Di(vi)nes porta a escena durant tres setmanes a tres poetesses i tres cantautores. L’esdeveniment va néixer l’any 2017 i es va consolidar ràpidament per convertir-se en una ciat obligada al calendari cultural català.

La directora teatral i rapsoda Joana Badia obrirà la nit amb el seu tast de poesia.

El primer concert del Di(vi)nes va tenir lloc el passat 23 de setembre a La Fira Centre Comercial de Reus amb la poesia d’Ester Enrich Coma i la música d’Anna Murillo. La tercera i última cita del festival d’enguany  tornarà de nou a La Fira Centre Comercial. Serà el divendres 7 d’octubre, a les 21.00h, amb el tast de poesia la periodista veneçolana Marianella Yanes i la música de la cantautora italiana Laura Milazzo.