2 min.
image_pdfimage_print

La carpa a Altafulla es va instal·lar a Consolat de Mar. Foto: ajuntament d’Altafulla.

 

Veïns i visitants s’han unit aquest cap de setmana a la platja d’Altafulla per a una causa noble: donar suport a la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM). La plaça Consolat de Mar ha estat l’epicentre d’aquest esdeveniment solidari, que ha captat l’atenció i la generositat de tots els presents.

La paradeta conjunta de l’Ajuntament d’Altafulla i la FEM ha aconseguit un èxit rotund, amb una recaptació total de 723 euros. Aquesta bona xifra s’ha aconseguit només amb la venda de marxandatge especialment dissenyat per obtenir fons per a l’entitat. Els visitants han respost amb entusiasme, adquirint samarretes, polseres, tasses i altres articles solidaris, amb la consciència que la seva contribució ajudarà a millorar la vida de les persones que pateixen esclerosi múltiple.

A més, l’ajuda d’Altafulla no s’ha limitat únicament a la recaptació de fons a través de la paradeta. L’Ajuntament ha anunciat que farà una aportació addicional de 500 euros a la Fundació Esclerosi Múltiple. Aquesta generosa donació es realitzarà en el marc de les aportacions anuals que el consistori destina a causes humanitàries i solidàries, demostrant així el seu compromís amb les persones que més ho necessiten.

La Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) utilitzarà els fons recaptats per continuar desenvolupant projectes de recerca i proporcionar assistència i suport integral a les persones afectades per aquesta malaltia neurològica crònica. La seva tasca és fonamental per millorar el diagnòstic, el tractament i l’atenció de les persones amb esclerosi múltiple, i aquests fons ajudaran a avançar en aquesta direcció.

Més info al web de la FEM