< 1 min.
image_pdfimage_print

La celebració de les Jornades Europees de Patrimoni són molt a prop i enguany porten més de 400 activitats diverses que passen per visites guiades i teatralitzades, propostes familiars, espectacles, rutes i una novetat molt important que permetrà guanyar un passi per visitar el patrimoni cultural català.

Es tracta de dibuixar com veus el teu patrimoni. Cal descarregar una imatge que ens han preparat des del Departament de Patrimoni de la Generalitat, imprimir-la i omplir l’espai en blanc amb allò que et demani la imaginació i que tingui relació amb el patrimoni de la teva ciutat o vila. Un cop fet el dibuix, que també pots realitzar des d’alguna APP del mòbil si descarregues la imatge des d’aquest aparell, cal compartir-la a través dels Stories del teu compte d’Instagram amb l’etiqueta #JEP2020 citant sempre el perfil @patrimonigencat

Tens temps de participar-hi entre el 6 i el 16 d’octubre i entre els qui hi participin se sortejarà un passi per visitar el patrimoni cultural català! Descarrega’t ja el document AQUÍ.

Benvinguda i benvingut a la Festa Major del Patrimoni Cultural. Les jornades se celebraran del 9 al 11 d’octubre.