2 min.
image_pdfimage_print

Imatge de l’arpista Anna Amigó que, aquest divendres 3 de novembre, obrirà el festival Di(vi)nes.

Amb l’objectiu de promoure la creativitat en clau femenina, torna un any més el festival Di(vi)nes que enguany arriba a la seva setena edició organitzat per l’associació cultural Etcètera.

El Di(vi)nes tindrà com sempre tres cites al calendari i en aquest cas, el tret de sortida és farà aquest divendres 3 de novembre, a les 21.00h, a l’espai cultural de la Sala del Mar de Torredembarra. Les protagonistes seran la poetessa Fe Ferré i l’arpista Anna Amigó. El tercer element d’aquest esdeveniment serà el vi Glops del Priorat i les Avellanes de Reus, dos productes gastronòmics que sempre formen part del festival.

L’acte del divendres l’obra, amb un tast de poesia, la poetessa Fe Ferré. Nascuda a Barcelona però arrelada al cor del Priorat, a Cabacés, Fe Ferré compagina el seu ofici vocacional, la medicina, amb la dansa, la música, la literatura, la natura, el conreu de la terra, la psicologia, la passió per l’ésser humà i la pròpia vida. És autora de diversos poemaris i en aquest cas, presentarà al públic del Di(vi)nes un recull dels seus últims dos llibres “El cant d’una terra” i “Pols a les sabates i petjades al cel”.

La música la posarà l’Anna Amigó amb la seva arpa i la seva veu. Amigó és una multiinstrumentista i compositora de l’Espluga de Francolí. Com a arpista i cantant lidera el projecte “El Cançoner R-evolucionat”, donant una nova veu als personatges femenins del cançoner popular català. A nivell internacional, ha actuat al Festival Internacional d’Arpa de Noia i la revista belga FOLK li dedicà la portada i entrevista principal de desembre 2022. També té dos àlbums editats amb el seu grup Formiga and Cigale, amb el qual ha actuat a diferents festivals i indrets d’Europa, entre ells, el Festival Internacional d’Arpa de Dinan a la Bretanya.

Les altres dues cites de la setena edició del festival Di(vi)nes tindran lloc els dies 17 i 18 de novembre a Salomó i a Reus respectivament.