< 1 min.
image_pdfimage_print

Com ja havíem avançat fa uns dies, Altafulla podrà gaudir enguany de la jornada Sant Jordi, el pròxim divendres 23 d’abril, però de manera limitada al pati de les antigues escoles Teresa Manero. Allí s’instal·laran, en un espai perimetral amb aforament limitat, un total de nou parades de llibres, roses i una mostra dels treballs que realitzen els artesans locals. També hi haurà l’emissió d’un programa especial d’Altafulla Ràdio durant tot el matí, des de les 9 a les 14 hores.

Es combinarà l’espai estrictament de venda de llibres i roses amb una sessió de contacontes a la tarda, titulada ‘Formigues a la cuina i altres contes’, i a càrrec de Joan Rioné (17:00h). Igualment. Hi haurà i la presentació del llibre ‘El misteri de la jovera (la tortuga de la son)’, a les sis de la tarda.

La programació de Sant Jordi, marcada per la Covid-19, comptarà també enguany amb l’espectacle familiar “Tinc un paper” amb el polifacètic músic i compositor Marc Parrot i la il·lustradora Eva Armisén. Tindrà lloc l’endemà dissabte 24 a la plaça de l’Església, a les 12 hores.

El cartell de la programació ha estat il·lustrat per la veïna Rebeca Luciani, il·lustradora amb una llarga trajectòria professional.