2 min.
image_pdfimage_print

En el marc del cicle ‘Lletres de Casa’, organitzat per l’associació cultural Etcètera, els dies 1 i 2 de juliol es presentaran a Altafulla dos llibres dels autors/es locals: ‘A pesar de la lluvia’, d’Hernán Venti i ‘Pells’, d’Ester Enrich Coma.

L’Escola Teresa Manero d’Altafulla (c./ de la Mainada, 2B) acollirà aquest divendres 1 de juliol, a les 19:30h, la presentació del llibre ‘A pesar de la lluvia’, d’Hernan Venti. L’autor posa veu als fets quotidians que poden entrar a la pell de tantes altres persones. Com descriu el seu autor, “una col·lecció d’històries de vida, un pàsseig pels senders del dia a dia”. La presentació del llibre i la conversa amb el seu autor es completarà amb un aperitiu per a les persones assistents.

L’endemà dissabte 2 de juliol, a les 12:15h, l’Espai Cultural Franco Batiatto (c./ Martí d’Ardenya, 26, baixos) serà l’escenari de la presentació del llibre ‘Pells’, d’Ester Enrich Coma. L’autora altafullenca ens proposa un recull de set textos amb set protagonistes ben diferents, que tenen en comú el seu afany de lluita i revolta davant les situacions adverses. La presentació del llibre i la conversa amb la seva autora anirà acompanyada d’un vermut per a les persones assistents.

Amb aquestes dues presentacions, el cicle ‘Lletre de Casa’ s’acomiada fins després de les vacances d’estiu.