< 1 min.
image_pdfimage_print

L’espai de la Comella, Escultura i Natura acull aquest cap de setmana una nova proposta emmarcada en el cicle “La Comella Gràfica” que convida a diversos artistes de diverses disciplines. La Comella és un espai escultòric obra de l’artista i professor Rufino Mesa, una àrea de vuit hectàrees que acull més de 120 escultures de totes les dimensions al bell mig de la natura. Per tant, que a més s’hi sumin propostes com acollir obres d’altres creadors, augmenta els motius per anar a fer la visita.

Aquest cap de setmana, dissabte 20 de març i diumenge 21, serà moment per conèixer l’obra de Joana Furió que ens planteja fer una lectura al voltant de la Iconoclàsia i la Iconofília. El primer terme defineix aquells atacs als que són sotmeses les imatges icòniques, que poden ser obres clàssiques o elements moderns. El segon terme és tot el contrari, la passió per les imatges i el fet de rendir-los lloança i elogis.

La mostra de la Joan Furió estarà a la Comella els dos dies esmentats de les 11.00h del matí a les 18.00h de la tarda. La visita es farà en grups de 2/3 persones per temes derivats del Covid però els qui hagin d’esperar ho podran fer amb plaer tot veient la col·lecció exterior d’escultures que, com dèiem abans, formen part de la mostra permanent a la Comella de Rufino Mesa. Per assistir-hi podeu enviar un correu a comella.grafica@gmail.com