Inicien una campanya de recollida de firmes per fer arribar la fibra òptica a tota Altafulla

El Club Marítim Altafulla ha iniciat aquest divendres una campanya per a recollir firmes entre les persones que, com l’entitat, reclamen el desplegament urgent de la fibra òptica a totes les zones del municipi. Ho fa a través de la plataforma Change.org i, com es remarca en el text explicatiu de la pròpia campanya, recordant que la fibra és un dret de tots els ciutadans segons el Reial Decret 462/2015 a més d’una necessitat per a les persones que teletreballen -i que a Altafulla són moltes- i per a aquelles que vulguin donar altres usos a la fibra.

La campanya de recollida de firmes, a la qual donem ple suport, es va iniciar poques hores després que aquesta revista publiqués una noticia on es recordava que ni el govern municipal altafullenc actual ni l’anterior han aconseguit vehicular la demanda de fibra dels veïns i exercir veritable pressió sobre les operadores per fer realitat el desplegament del sistema. A la noticia, el coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, anunciava en primícia que durant el primer semestre d’aquest any està previst que l’operadora sueca Adamo faci arribar la fibra a 151 cases de Brises del Mar (xifra que posteriorment es va reduir a 113 cases quan aquesta informació es va publicar a la web de l’ajuntament).

Durant tot aquest dijous, el debat ha estat servit. Desenes de persones han dit la seva a través de les xarxes socials. Instagram, Twitter i el grup de Facebook “No eres de Altafulla si no…” han estat els focus de diàleg entre els altafullencs i altafullenques que, en la majoria de casos, han anat dient que no tenen servei de fibra i el necessiten, o han criticat el que consideren un greuge si finalment la fibra arriba només a Brises del Mar i no a la resta del municipi.

Sigui com sigui, ara el més urgent és sumar signatures a la campanya de recollida del Club Marítim per aconseguir-ne quantes més millor. Per signar cal accedir a AQUEST ENLLAÇ i és important, sobretot, que un cop s’hagi signat accedim al correu que haurem escrit per confirmar-lo i així validar la nostra firma. Evidentment, passar la veu a amics i familiars és molt important en aquests casos.