< 1 min.
image_pdfimage_print

Dirigit a qualsevol persona interessada en la fotografia i la creativitat, s’ha convocat per part de l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de d’Altafulla, liderada per la regidora Eva Martínez; i la Diputació de Tarragona.

Aquest taller té la intenció de generar un espai on les persones participants puguin expressar i identificar les emocions utilitzant la fotografia com a canal creatiu que travessa els cossos. Practicarem l’art de mirar de forma individual i en grup, activant el fet de relacionar-nos des de crear col·lectivament. Aprendrem les tècniques de fotografia bàsiques que ens permetin generar les imatges que desitgem a través de la càmera, resolent dubtes i reptes en la pràctica.

Entenent que poder expressar-nos és una necessitat vital pel nostre desenvolupament com a éssers humans saludables ens nodrirem de la fotografia com a eina que té el poder de treballar des de l’inconscient. Generarem un mapa visual, revelant com es manifesten visualment la particularitat i la poètica de les nostres emocions com a individus i com a grup.

El curs l’imparteix Elisenda Fontarnau i es fa els divendres entre el 19 de maig i el 3o de juny. Per als interessats en aconseguir més informació i fer la seva inscripció, cal fer CLIC AQUÍ