< 1 min.
image_pdfimage_print

Les persones interessades en assistir al concert que farà la cantautora barcelonina Raquel Lúa a Altafulla el proper 9 d’octubre, dins del festival Di(vi)nes que organitza l’associació Etcètera, ja poden passar a recollir la seva invitació per l’ajuntament d’Altafulla. El concert es farà a les nou de la nit a la plaça de l’Església i durarà una hora però l’aforament serà limitat i caldrà accedir-hi amb invitació degut al Covid-19.

Cada assistent tindrà gratis també una cop del vi de concert ja que el Di(vi)nes és un festival que combina la música, la poesia i el vi. Els tres elements hi són presents en cada concert. A més, els organitzadors han afegit que, a més del vi i el concerts gratuïts, hi haurà encara una sorpresa més per a tots els assistents.

El concert d’Altafulla serà el segon del festival Di(vi)nes. El primer es farà a Reus aquest divendres 2 d’octubre i el tercer també serà en aquella ciutat el 16 d’octubre. Entremig hi haurà aquesta oportunitat de gaudir a Altafulla amb una de les veus de major projecció a la música catalana actual i d’un petit tast de poesia a càrrec de la poetessa Gòria Ganga.

La quarta edició del festival Di(vi)nes té enguany el patrocini de La Fira Centre Comercial, la Fundació Privada Mutua Catalana i la Diputació de Tarragona.