2 min.
image_pdfimage_print

Altafulla acollirà un dels cinc concerts del cicle ‘Escales’ del festival itinerant del Camp de Tarragona ‘TGN Jazz’. Aquest nou cicle té l’objectiu d’ampliar el radi del seu abast, sumant el valor patrimonial d’espais del Camp de Tarragona a la qualitat contrastada dels artistes que formen part de les seves programacions. A banda d’Altafulla, també passarà per Tarragona, Reus, Torredembarra i la Nou de Gaià. El festival se celebra del 5 al 6 de juny.

Pel que fa al concert d’Altafulla, la plaça de l’Església acollirà el proper 24 de juny, per Sant Joan, el concert de Rita Payés, Joan Fort & Horacio Fumero a partir de les 19 hores. Les entrades per al concert ja es poden adquirir a la plataforma on line Entradium a un preu de 6 euros i a taquilla costaran 10 euros.

Però abans, més Altafujazz

Abans que arribi el concert esmentat del TGN Jazz, Altafulla gaudirà de nou d’aquest estil musical gràcies al cicle de concerts permanent Altafujazz En aquest cas l’actuació tindrà lloc el dissabte 5 de juny a les 20.00h a l’exterior de la Pallissa de l’Era del Senyor. Els convidats són Miguel Viejo Trio & Friends.

La formació que es podrà veure i escoltar la comandarà Miguel Viejo a la guitarra i arranjaments, Olegario Velázquez al baix elèctric, Eduard Cervera a la bateria & percussió; i un trio de músics a la secció de vents format per Alfonso Montuenga, Joan Biosca i Toni Pla Santamans qui a més de músic, és també el responsable del cicle Altafujazz.