< 1 min.
image_pdfimage_print

Un llibre recollirà els cent anys d’història del Centre d’Esports Altafulla que el proper any 2023 celebrarà precisament el seu primer centenari. El club i La Banya Edicions han arribat a un acord per elaborar i publicar aquesta obra que recollirà àmpliament tota la trajectòria de l’entitat groc-i-negre, des de la fundació i fins els dies actuals, recordant a tots els seus protagonistes i donant veu als qui encara puguin aportar els seus records i vivències.

Per aquest motiu, amb la intenció de recollir també el material gràfic que poden tenir molts particulars, el CE Altafulla fa una crida als altafullencs i altafullenques a cedir les fotos antigues que puguin tenir per a ser escanejades i incloure-les al futur llibre.

Els interessats hauran de portar-les a la seu de La Banya Edicions, al carrer Martí d’Ardenya 26 d’Altafulla, on es farà l’escaneig i se’ls hi tornaran. També es poden enviar per correu aquelles fotos que ja estiguin escanejades o que siguin més recents però igualment interessants al correu info@labanya.cat.

De la mateixa manera, també es demana la participació de persones que puguin aportar dades, anècdotes viscudes i explicar quelcom que pugui servir per a fer encara més participatiu el llibre que resumirà aquest primer segle d’història. L’obra es presentarà el proper any, dins dels actes del centenari.