2 min.
image_pdfimage_print

Moment de la presentació del llibre a Girona.

Un públic nombrós i entregat, més de setanta persones, va omplir aquest dimarts la sala d’actes de la Biblioteca Ernest Lluch de Girona, espai que va acollir la presentació oficial de “Criatura, figurant”, el primer llibre del gironí Daniel Turbau editat per La Banya Edicions.

Escrit en format de prosa poètica, el llibre de Turbau fa una crida a revisar els valors humans, endinsant-se en aquells sentiments més habituals que totes les persones experimenten al llarg de la vida. La mort i l’amor, el món i la universalitat o l’enyor i la nostàlgia són elements que Turbau transporta a través de les seves poesies plenes d’un missatge directe al lector.

Turbau va conversar sobre la seva obra amb l’editor de La Banya davant la mirada atenta del públic.

Com cita el pròleg del llibre, qu té el suport econòmic de la Diputació de Tarragona, la poesia de Daniel Turbau és també “sinònim de ferida oberta, de veu callada que es rebel·la, de sang freda, que es vessa i fa soroll”.

Daniel Turbau va néixer a Girona l’any 1974. La seva primera obra, “Criatura, figurant”, s’estructura en cinc capítols que al llarg de 80 pàgines van captivant al lector sense deixar-lo indiferent.