2 min.
image_pdfimage_print

Després de tres dies intensos canviant mobiliari, muntant noves prestatgeries i fent el corresponent moviment de llibres, la Biblioteca Municipal d’Altafulla ha reobert aquest dimecres amb canvis molt interessants per als seus lectors.

El primer i principal és la creació d’un espai destinat a la lectura i interacció dels joves d’entre 12 i 16 anys que fins ara no tenien una zona concreta.

Imatge de la secció que s’ha creat per als joves lectors i lectores d’entre els 12 i els 16 anys.

Al crear aquesta nova zona, s’ha oxigenat l’espai destinat als més petits que ara disposen d’una zona de lectura només per a ells i, al traslladar els llibres dels joves a una altra part, també tenen més llibres que abans no es podien posar a la seva disposició per falta d’espai.

La secció dels més petits té ara molt més espai i amb més llibres.

L’altra novetat, perquè la instal·lació de les noves prestatgeries no beneficia només als més petits i als joves, és que s’ha pogut ampliar la secció de novel·la i la de llengües estrangeres. I, com a colofó a la reforma, una prestatgeria instal·lada a l’entrada de la Biblioteca on hi ha les últimes novetats literàries posa a l’abast dels lectors i lectores aquelles demandes que havien fet aquests últims mesos.

Curiosament, o no, els llibres més sol·licitats i que s’han comprat són els dels youtubers, aquells que ensenyen a ser influencer i, en el cas dels més adults, les novetats més mediàtiques del mercat editorial.