2 min.
image_pdfimage_print

L’espai de la Comella Espai i Natura (CEN) serà l’escenari d’un interessant concert líric la tarda del dia de Sant Esteve, actuació que anirà a càrrec del tenor Emili Gispert i el pianista David Jiménez. Per a l’ocasió, ambdós han triat un repertori especial que només podran gaudir els 70 assistents a aquesta actuació que començarà a les 19.3’h i que s’ha batejat com a “Nadal Líric”. Un cop acabat el concert, tothom podrà gaudir de cava i torrons.

El concert el coorganitzen el CEN i l’associació cultural Etcètera que, de manera habitual, programa activitats musicals al nostre territori. L’espai de la Comella és un parc escultòric propietat de l’artista, professor i escultor Rufino Mesa, ubicat a la sortida del barri de Sant Pere i Sant Pau en direcció al Pont d’Armentera.

Els interessats en assistir a aquest concert nadalenc, que costa només 10 euros, cal que reservin la seva entrada trucant al 661 950 813.

Els protagonistes

Emili Gispert Bardolet va néixer a Tarragona i va començar la seva formació com a cantant al Conservatori de la seva ciutat treballant amb Maria Teresa Català (Cant) i Alan Branch (Repertori) . Posteriorment va iniciar una llarga etapa de perfeccionament i creixement vocal amb Josep Benet i  Mercè Obiol. Ha treballat gèneres com l’Oratori, la Cançó Clàssica i el Lied o l’Òpera. Actualment combina aquests gèneres amb la seva participació al Cor Novària del Cicle d’Òpera del Palau de la Música Catalana. Emili Gispert és Llicenciat en Filologia Anglo-germànica.

David Jiménez Canturri, pianista de formació clàssica, va cursar els seus estudis entre el conservatori de Tarragona i Vilaseca. Va començar la seva formació en música moderna i la seva àmplia trajectòria l’ha portat a endinsar-se en diversos estils musicals: clàssica, pianista acompanyant, música d’orquestra de ball, grups de versions, ska-reagge, jazz, pop, rock i grups de versions. Actualment combina la seva carrera musical amb la docència, la composició i, recentment, la producció musical.