2 min.
image_pdfimage_print

Imatge de la Joana Badia a casa seva, durant una entrevista realitzada per la revista Altafulles.

 

Després d’un procés de votació popular convocat per l’Ajuntament d’Altafulla, s’ha decidit que la directora teatral i rapsoda, entre moltes altres coses,  Joana Badia, tingui el seu carrer o, més ben dit, que un carrer del municipi porti el seu nom.

El procés de votació ha respost, segons el consistori, a la necessitat de posar nom a tres carrers de la zona de Safranars. A través de l’app eagora, la gent ha pogut triar quines tres de les cinc propostes que es plantejaven havien de tenir nom de futur carrer.

La opció de Joana Badia ha estat la més votada amb un 33,8% dels vots i empatada amb una altra de les candidates. Les altres alternatives han obtingut bastants menys vots. De moment no s’ha desvetllat quantes persones han pres part a les votacions. En tot cas, les tres propostes més votades són les que tindran un carrer al seu nom.

Els nous carrers de Safranars, doncs, ja tenen nom i un d’ells serà el de l’actriu, rapsoda i directora teatral Joana Badia. Cal recordar que Badia ja era una de les candidates a tenir un carrer a nom seu quan, a principis de l’any 2021, es va fer un altre procés participatiu per escollir els noms de quatre vials del poble. Ara, els qui han votat li han atorgat aquest privilegi.

 

Mapa de la zona de Safranars amb els futurs carrers. Foto: Ajuntament d’Altafulla.