La Festa Major de Sant Martí d’Altafulla reforça l’agermanament amb Roviano amb una visita especial

Imatge del municipi de Roviano.

 

La propera celebració de la Festa Major de Sant Martí a Altafulla serà l’escenari d’una reactivació especial de les relacions amb la vila agermanada de Roviano, situada a la regió de Lazio, dins de la província de Roma, consolidant així els lligams entre dues cultures fraternes: la catalana i la italiana.

Membres destacats de l’Ajuntament i diverses associacions de Roviano viatjaran a Altafulla per participar activament en el cap de setmana més intens de les celebracions de la Festa Major de Sant Martí. En la línia de la tradició, s’espera que puguin experimentar les festivitats des de dins, allotjant-se en les llars dels altafullencs i altafullenques, oferint-los així una perspectiva més autèntica de com es viu aquesta celebració a casa nostra. Un intercanvi recíproc també viscut quan delegacions d’Altafulla han visitat Roviano i s’han allotjat en les llars italianes.

La visita està programada per als dies 10, 11 i 12 de novembre, coincidint amb els moments més intensos de la festa, perquè puguin compartir els actes i activitats amb tota la seva plenitud.

Amb l’objectiu de coordinar aquesta acollida, des de l’Ajuntament d’Altafulla es demana a tots aquells ciutadans que vulguin oferir la seva llar i acollir als visitants de Roviano durant aquests dies que es posin en contacte amb l’ajuntament abans del 25 de setembre. Des del consistori diuen que aquest gest altruista no només enfortirà els llaços entre les dues comunitats, sinó que també pot representar una experiència significativa i gratificant per a tots els implicats.