2 min.
image_pdfimage_print

Coincidint amb la Festa Major de Misericòrdia a Reus, i Santa Tecla a Tarragona, aquest divendres 23 de setembre es dona el tret de sortida a las sisena edició del festival Di(vi)nes a La Fira Centre Comercial de Reus.

Anna Murillo, protagonista del primer concert del Di(vi)nes, en una actuació recent. Foto d’Oriol Forn.

Així, a partir de les 21.00h, es podrà escoltar la veu de la poetessa lleidatana Ester Enrich Coma i posteriorment arribarà la música de la cantautora Anna Murillo qui, procedent de Vilassar de Mar, aproparà al públic totes les seves últimes creacions i altres clàssics que formen part del seu repertori. Com marca la tradició, el vi és el tercer element clau perquè a cada concert s’ofereix gratuïtament als assistents una copa del vi elegit i també una bosseta d’avellanes torrades de la DOP Avellana de Reus que col·labora en aquest festival. En aquest cas, el vi del concert serà el Glops de la DO Priorat.

Organitzat per l’associació cultural Etcètera amb l’objectiu de promoure la creativitat en clau femenina, el festival Di(vi)nes porta a escena durant tres setmanes a tres poetesses i tres cantautores. L’esdeveniment va néixer l’any 2017 i es va consolidar ràpidament per convertir-se en una cita obligada al calendari cultural català.

Pel que fa als altres dos concerts del Di(vi)nes 2022, la segona actuació tindrà lloc a la plaça de l’Església d’Altafulla, el divendres 30 de setembre també a les nou de la nit, amb la rapsoda i directora teatral Joana Badia a la part poètica i el concert de la barcelonina Lia Sampai qui presentarà el seu disc “Amagatalls de llum” i altres creacions.

La poeta lleidatana Ester Enrich Coma obrirà l’actuació de demà divendres a La Fira Centre Comercial.

El tercer i últim concert del Di(vi)nes tornarà de nou a La Fira Centre Comercial de Reus. Serà el divendres 7 d’octubre, a les 21.00h, amb el tast de poesia la periodista veneçolana Marianella Yanes i la música de la cantautora italiana Laura Milazzo.

Com sempre, els tres concerts del festival Di(vi)nes són gratuïts però en el cas d’Altafulla, si es vol tenir accés a la copa de vi i les avellanes cal passar abans a recollir la invitació per l’ajuntament o demanar-la al correu associacioetcetera@gmail.com perquè hi ha un límit de 150 consumicions. De totes maneres, al concert hi podrà assistir tothom que vulgui.