2 min.
image_pdfimage_print

Després d’un petit entrebanc meteorològic que va obligar a posposar la data, la tan esperada Fira Gastronòmica de les Cultures està finalment a punt de fer-se realitat aquest dissabte, 16 de setembre. Altafulla es convertirà en l’epicentre d’un festival culinari que celebra la diversitat i la riquesa de les cultures a través de la seva cuina.

A partir de les vuit del vespre i fins a mitjanit, la plaça de l’Església i els seus voltants, incloent la placeta de Sant Antoni, seran l’escenari d’aquesta celebració gastronòmica. Després de quatre anys, l’esdeveniment es recupera amb força, després de superar les restriccions de la pandèmia que van obligar a ajornar-lo.

L’objectiu d’aquesta fira és fomentar la cohesió social entre les diferents cultures i tradicions presents a Altafulla. Les parades, organitzades pels veïns i veïnes de la vila, ofereixen una àmplia diversitat gastronòmica, evitant la coincidència de plats per mostrar l’abundància de sabors del món.

Els visitants tindran l’oportunitat de degustar plats típics i tradicionals de diferents regions com el Marroc, Corea, Romania, Veneçuela i Argentina. Els tiquets es venen per 1 euro cada un, i cada parada podrà establir el preu dels seus productes de degustació, assegurant que no superin els 4 euros.

En total, es preveu que hi hagi al voltant d’una desena de parades, que donaran vida a la fira amb autèntiques delícies culinàries. Així, Altafulla es converteix en el punt de trobada per a tots els amants de la gastronomia i les cultures, oferint una experiència culinària inoblidable.