< 1 min.
image_pdfimage_print

S’ha convocat una nova edició de l’Aula Universitària de la Gent Gran que organitza la Universitat Rovira i Virgili amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altafulla. El nou programa inclou tres xerrades de temes diversos a les quals, com és habitual, tindran accés els majors de 65 anys que, prèviament, s’hagin inscrit a l’activitat.

L’edat i l’aprenentatge no estan barallats.

El 25 de gener es farà el tret de sortida d’aquestes càpsules d’ensenyament amb una xerrada titulada “Com podem millorar la nostra cuina” que anirà a càrrec d’Eva Benet, diplomada en Nutrició i Dietètica.

El 22 de febrer serà el torn del Dr. Domènec Pasqual, professor de la URV, qui parlarà sobre les prediccions que van canviar la història. El cicle es tancarà amb una xerrada sobre les Catedrals del vi, història dels cellers modernistes de l’arquitecte Cèsar Martinell, que pronunciarà l’arquitecte tècnic i expert en modernisme Josep Maria Buqueras.

Tot el curs 2022, que inclou les tres xerrades, té un cost total de 20 euros i els interessats cal que s’inscriguin per whatsapp al 689 724 907.