2 min.
image_pdfimage_print

Ens encanta sumar gent al nostre equip de col·laboradors que fa possible aquesta revista cultural a través dels seus articles d’opinió o altres formes artístiques i intel·lectuals. Avui us podem anunciar que s’incorpora aquest equip la il·lustradora Freya Day que, a partir d’ara, posarà forma i color als articles de nostre col·laborador Jacobo Maleriro.

Freya Day il·lustrarà els articles del Jacobo Maleriro a partir d’ara.

 

La Freya Day, com es coneix a nivell artístic a la Rosa Benito, ha cursat estudis de Disseny gràfic, il·lustració, pintura i animació. Ha il·lustrat per a premsa al Nou Diari i Grupo Z; i ha treballat per a diverses editorials com Bruño, Santillana i Teide.

A més, ha fet treballs de gràfic per a particulars, empreses i institucions com la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i la URV. També ha treballat a les productores de dibuixos animats Cromosoma i Neptuno films; i a l’Estudi Mariscal.

A la Freya Day, li interessa la difusió de la consciència ecològica i això, l’ha portat a organitzar esdeveniments relacionats amb aquest tema com ara la fira EcoReus. L’any 2018 va publicar un llibre de pintures a l’editorial Neopàtria de València. Va participar a l’exposició col·lectiva Art.155 a la Farinera del Clot. Barcelona l’any 2018 i va realitzar una exposició individual de pintura a l’antic ajuntament de Tarragona el juny de 2019. Actualment està comissariant “Cultura Verda”, un esdeveniment d’Art contemporani i medi ambient a la ciutat de Tarragona.

Molt aviat podreu descobrir les seves creacions a la nostra revista. De moment, aquí en teniu una -a mode d’autoretrat- per obrir boca.