2 min.
image_pdfimage_print

L’acte inaugural va omplir la Plaça del Pou de públic ben variat i, entre ell, una munió de nens i nenes amb els seus pares i mares. Foto: cedida.

 

Altafulla ha rebut amb molta il·lusió i entusiasme l’obertura de la Llibreria Bruna, a la plaça del Pou, que des del passat dissabte 16 de març és ja una realitat al municipi. L’acte inaugural va evidenciar l’interès dels altafullencs i altafullenques en aquest nou espai cultural, atès que hi van assistir més d’un centenar de persones el dissabte i tantíssimes altres, en aquest cas es tractava d’un públic més familiar, en la sessió del diumenge. En el primer dels actes, el poeta i rapsode Josep Pedrals va ser l’encarregat de posar la nota literària a l’acte que ha servit com a tret de sortida oficial.

Un moment de la intervenció del poeta i rapsode Josep Pedrals. Foto: cedida.

 

Amb l’Elisenda Bru al capdavant, la Llibreria Bruna ha obert amb el repte de convertir-se en un espai destinat a la vida social i cultural de la comunitat, esdevenint un lloc de trobada dels més grans sense deixar de ser un espai d’oci cultural amb activitats per als més petits.

El nou establiment llibreter, disposa d’un fons generalista amb obres de tot tipus però focalitzarà molt la seva feina en la promoció de les obres d’editorials independents que publiquen en català, castellà i anglès. S’aposta, doncs, per una lectura lenta i un catàleg molt ben acurat on mana la qualitat en detriment d’allò que aporten els bestsellers i les obres més “mediàtiques”.

De moment, de cara a aquesta Setmana Santa, l’horari d’obertura és de 10h a 13h al matí, i de 17h a 20h a la tarda.