< 1 min.
image_pdfimage_print

La Masia Can Martí, de la Riera de Gaià, propietat del Grup Claustre, ha aconseguit per segon any consecutiu el Wedding Awards, un guardó que el reconeix a aquest espai de celebracions com a un dels indrets professionals més recomanats per a les celebracions de bodes. Aquest reconeixement és l’únic del sector que es lliura en base a les opinions de les parelles que s’han casat.

La distinció en qüestió té doncs molta rellevància perquè són els propis nuvis els qui, després d’haver gaudit dels serveis que se’ls han ofert a la seva cerimònia, donen la seva opinió i fan el reconeixement al treball realitzat per l’empresa que han contractat.

A nivell internacional, els premis Wedding Awards estan basats en prop de 8 milions d’opinions de les parelles que té el portal. Masia Can Martí competia a la categoria de Banquets en aquests guardons que atorga el portal Bodas.net i en el qual hi prenen part més de 50.000 empreses o emplaçaments que celebren bodes o altres esdeveniments.

Masia Can Martí està gestionada pel grup Claustre que també és propietari de l’Hotel Gran Claustre i el Pati dels Tarongers a Altafulla.