2 min.
image_pdfimage_print

L’organització de la mostra musical PortAutors/es del Port Tarragona publica les sis propostes finalistes de la seva cinquena edició.

Gabriel Kazz, Ona Mae, Eva Fort, Albert Lax, Hugo Arán y Erin Hyvin són les sis persones finalistes de la mostra musical PortAutors/es 2022 organitzada pel Port de Tarragona sota la seva marca cultural de Moll de Costa.

Aquest any 2022 s’han rebut al voltant de 38 propostes que consoliden la importància i rellevància d’una mostra que va néixer l’any 2018 amb l’objectiu principal de descobrir el talent del nostre territori i donar a conèixer el seu potencial artístic. La mostra vol donar a conèixer les creacions que es presenten i dotar a les persones participants d’un marc per acollir el seu treball i ajudar a assolir nous públics.

Les sis propostes finalistes són de cantautors/es catalans. Propostes que, tot i ser majoritàriament del territori català, són interpretades en diferents idiomes. Cal afegir que el concurs és una mostra oberta i sense cap tipus de restricció geogràfica. La mostra, oberta des de finals de juny, va tancar les inscripcions el 3 d’octubre. Un cop rebudes totes les peces musicals es va iniciar el procés de validació de les propostes i es va traslladar tot el material al Jurat de PortAutors/es 2022.

Un jurat integrat per professionals de la comunicació en l’àmbit musical, grups empresarials del management, gestors culturals i grups de programadors.

La mostra atorga cinc premis diferents.

• Premi del Jurat: Participació en els festivals JaVeus2023, Accents2023, Santa Tecla 2023, Altacústic2023, PortAutors 2023 i l’Espai Kesse 2023.

• Premi a l’artista local: Premi de formació en producció musical patrocinat per Yamaha Music School Tarragona

• Premi del públic: Premi en material d’enregistrament patrocinat per Audio-Technica Iberia

• Premi FiM Vila-seca, Fira de música i emergent i familiar de Vila-seca: Premi de la Fira per la participació d’un dels finalistes

• Premi Port Tarragona: Premi enregistrament un videoclip d’una cançó d’una persona finalista de PortAutors/es 2022