2 min.
image_pdfimage_print

Imatge dels organitzadors en la presnentació de la Nit de Bruixes.

 

La màgica Nit de Bruixes d’Altafulla, una de les celebracions esotèriques més destacades del Baix Gaià i més enllà, torna enguany amb la seva 24a edició els dies 28 i 29 de juny. La presentació oficial ha tingut lloc aquest dimarts amb la presència del regidor de Turisme, Tomàs Serra, i el director artístic de la fira, Joan Carnicer.

Aquest any, la fira es trasllada a la zona de les Eres de darrere del Castell d’Altafulla, degut a les obres que s’estan realitzant al carrer de Dalt. Aquest canvi d’ubicació es complementa amb una renovada direcció del certamen. Enguany s’ha apostat per tornar als orígens de la Nit de Bruixes i per això s’ha confiat en la figura de Joan Carnicer, fundador de la mostra.

La nova direcció aposta per una fira centrada estrictament en l’esoterisme i el misticisme, oferint una major presència de tallers, activitats i parades temàtiques. Els seus nous responsables tenen clar que és un mercat temàtic, esotèric, per tant, tot el que no té res a veure amb això, no hi hauria de tenir cabuda.

Cartell de la Nit de Bruixes d’enguany.

 

L’esdeveniment promet una experiència única per als visitants, amb un ambient ple de misteri i un mercat esotèric que comptarà amb 83 parades, el 92% de les quals estaran dedicades a l’esoterisme i el món místic, mentre que el 8% restant oferirà productes alimentaris. A més, el programa inclourà vuit activitats el divendres 28 i dotze el dissabte 29, oferint des de rituals antics fins a modernes interpretacions de l’art bruixot.

El cartell d’aquesta edició és una representació de la contraportada del llibre “Històries de les bruixes d’Altafulla”, d’Antoni Gelabert, i reflecteix el compromís de la fira amb les seves arrels històriques i culturals.

L’organització preveu una assistència de 10.000 visitants al llarg de les dues jornades, convertint Altafulla en el punt de trobada per a bruixes, bruixots i aficionats al món místic, en un esdeveniment que marca l’inici de la temporada d’estiu a la localitat.

Consulta el programa de la Nit de Bruixes AQUÍ