2 min.
image_pdfimage_print

La quarta edició del concurs musical PortAutors/es, organitzat pel Teatret del Serrallo del Port Tarragona, ha fet públic el nom dels sis artistes finalistes.

Imatge d’una edició anterior del PortAutors/es

Es tracta de Roger Padrós, Sònia Linares, Raquel Herreros, Lola Bou & Manel Brancal, Charlom Platz i Marta Shanti. Les sis propostes són de cantautors/es i, està previst que el pròxim 20 de novembre, al Teatret del Serrallo, es decideixin els guanyadors/es.

Aquest any 2021 s’han rebut al voltant de 40 propostes que consoliden la importància i rellevància d’una mostra que va néixer l’any 2018 amb l’objectiu principal de descobrir el talent del nostre territori i donar a conèixer el seu potencial artístic.

En aquesta quarta edició, l’organització, ha treballat per afegir nous premis a la mostra, per engrandir i crear sinergies amb nous espais culturals i musicals de tot el territori, fet que ha permès incloure fins a cinc diferents premis en el marc del PortAutors/es 2021. Els cinc premis de l’edició 2021 han possibilitat fer un salt endavant en potenciar el talent musical del territori:

El primer premi, ‘Premi del Jurat’ l’artista guanyador’/a participarà en festivals reconeguts del territori com ara JaVeus2022, Accents2022, Santa Tecla 2022, Altacústic2022 i l’Espai Kesse 2022. El segon ‘Premi l’artista local’, un guardó que ofereix una formació en producció musical patrocinada per Yamaha Music School Tarragona. El ‘Premi del públic’ és el tercer reconeixement que permet a l’artista fer un enregistrament professional patrocinat per Audio-Technica Iberia. El quart dels premis és nou d’aquesta quarta edició i és la participació, de l’artista guanyador/a, a la FiM Vila-seca, sota el títol, ‘Premi FIM Vila-Seca’ una fira de música emergent i familiar que es mostra com aparador i mercat de la música moderna i d’espectacles musicals de Catalunya. Finalment, el darrer premi creat per l’organització de la mostra musical aquest 2021, és el ‘Premi Port Tarragona’ que oferirà a la persona guanyadora dur a terme un enregistrament professional d’un videoclip d’una de les seves composicions musicals.

Cal recordar que Portautors/es va néixer amb l’objectiu principal de donar a conèixer les creacions musicals i dotar als i les artistes participants d’un marc per acollir els seus treballs i ajudar a assolir nous públics.