2 min.
image_pdfimage_print

Altafulla ja té la seva bossa d’estiu oficial. El nou element, dissenyat per la revista Altafulles i La Banya Edicions, conté com a element principal una “A” que identifica el municipi que està envoltada de paraules i llocs relacionats amb Altafulla. Entre altres s’hi pot llegir Vila Closa, Sant Antoni, Martí Royo, Els Munts, La Violeta, Plaça del Pou o Botigues de Mar. També hi ha relacionats alguns esdeveniments culturals com l’AltafuJazz, l’Altacústic i elements més identitaris com les eres, les bruixes, tradicions, paisatge i la platja.

La bossa, de color blau perquè els creadors consideren que és el color que més identifica a Altafulla, és ideal per prendre a la platja, passejar, anar de compres i regalar als amics que venen de visita o als familiars pel seu aniversari.

La bossa d’Altafulla es ven a 6,50 euros però la revista Altafulles fa un descompte molt important als seus subscriptors que la poden comprar per només 5 euros a la seu de La Banya Edicions, al carrer Martí d’Ardenya 26, els matins de dilluns a divendres. Únicament han de dir el mail amb el qual estan subscrits o subscrites per aconseguir el descompte. Les persones que encara no siguin subscriptores, poden fer-ho de manera gratuïta en aquesta mateixa web (al menú principal, columna de la dreta).

La resta, poden comprar-la al preu normal, 6,50 €, a La Banya Edicions, Regal i Paper (carrer mossèn Miquel Amorós 5), Si o Si Market (carrer Mestral 10) o a Blau Restaurant (Botigues de Mar 67).