2 min.
image_pdfimage_print

Ens encanta veure que allò que publiquem interessa a una bona base de lectors i lectores que, diàriament, aneu visitant aquesta web i llegint les novetats o rellegint textos ja vistos. Intentem que aquesta sigui la revista de tothom, que esdevingui un espai obert a les associacions, entitats i persones individuals que poden ajudar a generar cultura, aprenentatge i debat.

Voldríem saber què us sembla fins ara allò que heu llegit, que ens deixeu un comentari a la part final del text i, sobretot, que recomaneu aquesta revista als vostres amics i familiars. Estem a les xarxes socials on us tindrem ben informats/des. Hem obert perfil a Twitter i ja en teníem a Facebook i Instagram. A les tres xarxes ens trobareu posant “altafulles”.

Dit això, us anunciem diverses novetats que veureu molt aviat:

Noves col·laboracions: en breu se sumaran a la nostra llista de col·laboradors/es el Centre d’Estudis d’Altafulla amb un espai òbviament de caire històric i patrimonial; la Biblioteca Municipal a través d’una columna on anirà donant la paraula als lectors i lectores perquè parlin de llibres i literatura; el periodista Eduard Virgili a qui podeu escoltar cada dia a Altafulla Ràdio; i el grup de lectura feminista “Lectures Rebels” que tindrà veu pròpia aquí a través de les seves diverses integrants.

LletraCultura: Estem acabant de generar un racó propi per a llibres on parlarem amb els seus autors mitjançant entrevistes (via videoconferència o escrites) i on volem fer critica i crònica de les novetats d’aquelles editorials menys mediàtiques que tenen autores i autors molt interessants.

GastroCultura: També volen donar un impuls a la gastronomia com a element cultural i de cohesió social. Treballem per posar en funcionament un espai on els àpats, els vins, els productes locals de qualitat i la gent que els fa possibles tinguin llum pròpia i espai de difusió.

El CLUB: No per ser últim és menys important. El Club és una oportunitat de tenir, de manera gratuïta, accés a descomptes en molts productes, participar a sortejos i obtenir alguns regals directes. Fer-se’n soci és gratis i heu d’anar a la secció que té aquest nom, El Club, a la barra del menú, i apuntar-vos. A les persones que ja s’han apuntat els hi demanem paciència (tot arriba) i a les altres les animem a unir-s’hi.

Per cert, sabieu que us podreu subscriure a la revista per rebre per correu les actualitzacions? Si aneu a la columna de la dreta de la web, a la part de dalt hi trobareu l’espai on només haureu de posar el vostre email. Per acabar, dir-vos que acceptem propostes de temes que podem abordar i que ens podeu demanar per correu a info@altafulles.cat. Estem oberts a tot i a tothom, així de clar i així de fàcil. Sobretot, que això és important, ajudeu-nos a créixer fent que la gent ens visiti i ens segueixi a les xarxes socials: Instagra, Facebook i Twitter.