2 min.
image_pdfimage_print

Nou logo o imatge de la revista.

Dos anys i mig després del seu naixement, la revista Altafulles es prepara per a una nova etapa plena de novetats que arribarà aviat i que estarà marcada, entre altres, per una major freqüència de publicació i el retorn d’alguns col·laboradors que compartiran amb major assiduïtat les seves columnes d’opinió.

El primer canvi, i el més visible, és la nova imatge que ja llueix aquest mitjà, més moderna que l’anterior però mantenint els colors que, sota els creadors del mateix, identifiquen millor el municipi d’Altafulla, indret on va néixer la revista en qüestió. Precisament, amb el municipi altafullenc com a epicentre, es diversificaran molt més les temàtiques que es publiquen, molt especialment la d’àmbit cultural, per obrir fronteres i “internacionalitzar” més Altafulles.cat com a espai de referència social, cultural, de pensament i d’opinió.

Altafulles seguirà present a les xarxes socials de Facebook, Instagram i Twitter i, com marca la seva essència, seguirà sense noticies vinculades al camp de la política, els polítics i els partits. Igualment, se seguirà apostant per la publicació periòdica d’enquestes interessants que s’elaboren directament –de manera presencial i via telefònica- amb l’objectiu de fer una diagnosi sobre aspectes concrets de la vida diària de les persones i la societat en general.

Per últim, hi ha el compromís per part dels responsables d’Altafulles de posar en funcionament en un període curt de temps la secció del “Club” que oferirà als seus membres productes de caire cultural amb descomptes i sortejos de regals sempre vinculats també a la cultura.

Des del seu naixement, al setembre del 2020, la revista Altafulles.cat ha anat sumant nous lectors i augmentant, mes rere mes, el nombre de visites a la web i també el nombre de visitants únics.