2 min.
image_pdfimage_print

Imatge: Jakobo Maleriro.

 

El 2023 ha estat un molt bon any a la revista Altafulles.cat que ha aconseguit captar l’atenció de més persones que mai. Així, els darrers dotze mesos aquest mitjà de comunicació ha rebut un total de 227.686 visites en total, de les quals 147.995 han estat visites úniques.

El creixement ha estat constant durant tot l’any a excepció dels mesos d’agost i desembre en que les dades han patit una lleugera davallada en comparació al mateix període de l’any 2022. Però la resta de mesos, el creixement ha estat espectacular i especialment al març on es van quadruplicar les visites en comparació al març anterior (+408%), al juliol (+385%), octubre (+251%), novembre (+91%). El mes amb més visites va ser novembre, amb 32.2802; i juliol amb 25.592.

La noticia sobre la polèmica construcció d’un edifici d’11 habitatges a la plaça Nova d’Altafulla, amb 5.689 lectures; la que parlava sobre la polèmica arribada dels menors a l’Alberg i que ha tingut 5.497 lectures; o l’entrevista amb el dibuixant Elchicotriste amb 5.127 lectures; han estat les primeres d’un rànquing on també hi ha altres articles més generalistes i que obtenen un nombre altíssim de lectures com la del noms dels peixos en català (4.909) o articles d’opinió dels col·laboradors d’Altafulles.cat com David Serra amb el seu “fons d’armari” que va assolir les 3.821 lectures.

2023 també ha estat un bon any pel que fa al número de subscriptors que s’han sumat a Altafulles.cat per rebre abans que ningú i per correu les notícies que es van publicant. Els darrers 12 mesos s’han sumat 102 persones més i la llista de subscriptors arriba ara als 995.

Imatge: Jakobo Maleriro.

 

Des d’Altafulles.cat volem agrair el suport constant rebut per les persones que es connecten a diari amb aquest mitjà i el de les qui ho fan periòdicament o amb menys assiduïtat. Igualment, estem contents de veure com creixem de manera molt considerable a les xarxes socials. Actualment aquest mitjà té 1.150 seguidors a Facebook, 1.586 a Instagram i passa dels 300 a Twitter (X). A través de les xarxes socials, i per altres vies d’enllaç múltiples generades després de crear sinergies amb altres mitjans, s’ha aconseguit part del creixement esmentat anteriorment.

Per acabar, cal matisar que Altafulles.cat no està auditada “oficialment” per cap de les webs que diuen auditar als mitjans. Des dels seus inicis, aquest mitjà s’ha negat a pagar per un servei que s’obté de manera gratuïta per altres vies i amb la mateixa exactitud i valor en les dades finals.