< 1 min.
image_pdfimage_print

L’ocupació dels allotjaments turístics i establiments de restauració de la zona del Baix Gaià aquesta Setmana Santa ha arribat al 90% superant les previsions fetes inicialment. Són les dades que han donat a conèixer l’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona i l’Associació Hotelera de la Província de Tarragona.

Ambdues entitats asseguren que, en general i si parlem de tota la província, es pot parlar de plena ocupació durant aquests dies. Matisant per zones, algunes han arribat al 100% com les comarques del Montsià, el Priorat o la Conca de Barberà. El Baix Penedès, la ciutat de Reus i el Baix Gaià han assolit el 80%. A la ciutat de Tarragona només s’ha penjat el cartell de “ple” els caps de setmana i la resta de dies la xifra ha estat només del 60%.

Els punts en comú en tots els casos són que l’ocupació de la Setmana Santa ha augmentat respecte l’any passat, que la durada mitjana de l’estada ha estat superior i que hi ha hagut un increment de la despesa als restaurants dels allotjaments turístics que en alguns casos, comparant-se amb l’any passat, ha estat del 20%.

Una última dada significativa: La majoria d’establiments de destins purament vacacionals com Salou o La Pineda han declinat obrir per la manca de demanda que tindran fins al mes de juny.