< 1 min.
image_pdfimage_print

En un moment en què el sector agrari està immers en mobilitzacions, la Comissió Europea ha llançat una nova plataforma en línia destinada a proporcionar informació i recursos per al món rural. Sota el nom de “Rural Toolkit”, aquesta web està disponible en totes les llengües oficials de la UE i ofereix una àmplia gamma de continguts.

A través del “Rural Toolkit”, els interessats poden accedir a informació rellevant sobre les polítiques i programes europeus de desenvolupament rural. A més, la plataforma ofereix casos d’èxit en aquest àmbit, alguns dels quals han rebut suport financer de la UE, incloent-hi un cas català del 2016.

Un dels punts destacats d’aquesta nova eina és el seu buscador d’eines de finançament, que pot ser d’interès especial per a iniciatives del món rural que necessitin suport econòmic.

Amb aquesta iniciativa, la Comissió Europea posa a disposició del sector agrari i rural una font d’informació centralitzada i accessible, que pot contribuir a millorar la seva situació i impulsar el desenvolupament de les zones rurals.

ACCEDEIX A RURAL TOOLKIT AQUÍ