L’Ajuntament d’Altafulla i ATECA rubriquen l’acord per a la posada en funcionament del trenet turístic per a aquest estiu

El president d’ATECA, Josep Maria Lloret, en e moment de la signatura.

L’alcaldessa d’Altafulla, Montse Castellarnau, i el president de l’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla (ATECA), Josep Maria Lloret, acompanyats pel regidor de Turisme i Comerç, Jaume Sànchez, han estampat les seves signatures aquest matí en nou conveni de col·laboració per a la posada en funcionament del trenet turístic per a aquest estiu.

ATECA rebrà una subvenció nominal de 5.000 euros de les arques municipals per a la gestió d’aquest servei de transport al municipi “sempre i quan generi pèrdues”, com ha destacat el regidor de Turisme i Comerç, Jaume Sànchez. El període de funcionament del trenet es preveu entre els mesos de juny i setembre, coincidint amb la temporada estival.

Com és habitual, el trenet turístic recorrerà diferents carrers i places del centre i del barri marítim per a què visitants i ciutadania gaudeixin d’un recorregut d’uns 6 quilòmetres que connecten la Vila Closa i Baix a Mar d’Altafulla. La durada del trajecte és d’uns 40 minuts, tant de pujada com de baixada.

En les properes setmanes es donarà a conèixer el tarifari i les parades amb què comptarà el recorregut, així com el tret de sortida oficial que es preveu pels voltants de Sant Joan.