< 1 min.
image_pdfimage_print

Sota el titol “Tres camas y un balcón”, l’altafullenc Manolo Carmona presentarà aquest divendres, a la Pallissa de l’Era del Senyor, el seu segon poemari. L’autor es manté fidel al seu estil a l’essència de poesia realista, ja plasmada al primer llibre, on parla de les seves emocions més intimes, les vivències que l’ham marcat i aquells paisatges on ha crescut i ha anat madurant com a persona.

Més d’un centenar de poesies configuren aquest nou poemari de Manolo Carmona editat per La Banya Edicions, editorial altafullenca. L’acte de presentació, aquest divendres 12 de gener a les 19.30h, serà especial perquè serà el primer cop que l’autor parlarà davant del seu públic en un acte obert, en format de xerrada, que compartirà amb l’editor Òscar Ramírez Dolcet.

Ells dos, amb la complicitat del públic, explicaran secrets i detalls sobre aquest poemari ple de bellesa i duresa, que relata moments molt especials i dibuixa elements humans molt bells. De regal, Anselmo Vietiez i Josep Maria Nadal, dos amics de l’autor, llegiran algunes de les seves poesies.

El llibre ja és a la venda a la botiga de La Banya Edicions, al número 26 del carrer Martí d’Ardenya d’Altafulla, i a la web www.labanya.cat