2 min.
image_pdfimage_print

Portada del llibre “El meu tresor”.

 

L’espai EbreTerra de Deltebre serà l’escenari de la nova presentació del llibre de contes educatius “El meu tresor”, escrit per l’altafullenca Rebeca Franch i que estrena aquests dies la seva segona edició. L’obra va ser presentada el passat mes d’abril a Altafulla, amb un gran èxit d’assistència de públic a l’Era del Senyor, i ara segueix el seu camí a altres indrets, en aquest cas a terres ebrenques on la Rebeca hi té part de les seves arrels.

La presentació a l’espai EbreTerra de Deltebre, oberta a tots els públics, tindrà lloc aquest dissabte 2 de desembre a les 11.30h, i comptarà amb la participació de la pròpia Rebeca Franch i del seu editor, Òscar Ramírez Dolcet, del segell altafullenc La Banya Edicions.

A partir de la pedagogia sistèmica i també com a conseqüència de fets lligats a la seva vida, l’autora desplega tots els seus coneixements per acabar creant aquest conte apte i aconsellable per a tots els públics. “El meu tresor” posa llum a una història tan real com la convivència entre ella i la seva germana, que pateix paràlisi cerebral, i tot el procés d’aprenentatge que ha suposat la relació entre ambdues.

Nascuda a Altafulla i mare de dos fills, la Rebeca té arrels a les Terres de l’Ebre, una simbiosi que fa que se senti de les dues terres. El món de la Rebeca gira al voltant del treball amb la cura dels malalts, treballant en l’àmbit de la sanitat i a un taller de persones discapacitades. La seva situació laboral va donar un gir després d’estudiar la carrera de magisteri d’Educació Especial i passar a dedicar-se als més petits.

Més tard va fer els estudis de la DECA on treballa actualment com a mestra de Religió. Amb tot, ha seguit cursant estudis diversos de pedagogia sistèmica a Reus i d’Eines Sistèmiques a l’Institut Gestalt de Barcelona. Com la seva mare, la Rebeca inicia ara els seus passos en el món de l’escriptura.