2 min.
image_pdfimage_print

La Biblioteca d’Altafulla realitza moltes activitats al cap de l’any i els clubs de lectura, ja consolidats, en són una de les principals.

 

Amb la imminent arribada del mes de setembre, la Biblioteca d’Altafulla ha posat en marxa els preparatius per al proper curs, amb una novetat que segurament entusiasmarà als amants de la lectura i les llengües estrangeres. Els ja populars clubs de lectura, que es realitzen sota l’ègida d’aquesta biblioteca, s’amplien per incloure dues noves línies: clubs de lectura d’anglès i italià.

Aquesta ampliació respon a la demanda creixent dels lectors interessats en explorar noves obres literàries en altres idiomes. Així, els residents d’Altafulla i els voltants tindran l’oportunitat de submergir-se en la riquesa de la literatura anglesa i italiana, tot compartint les seves opinions i experiències amb altres membres del club.

Les inscripcions per als clubs de lectura estan obertes i són l’opció perfecta per als amants de la lectura que vulguin millorar les seves habilitats lingüístiques, descobrir nous autors i gaudir de l’art de la paraula escrita en diferents idiomes.

Per als seguidors de “literatures del món”, les reunions es duran a terme els últims dijous de cada mes. Els aficionats a la “novel·la negra” es trobaran els primers dimarts de cada mes, mentre que els adeptes a les “lectures rebels” podran alternar les seves trobades entre Altafulla i La Nou de Gaià els últims dissabtes de cada mes.

Aquesta ampliació de les opcions de clubs de lectura de la Biblioteca d’Altafulla promet enriquir encara més l’experiència de la lectura per als residents i fer que la biblioteca esdevingui un punt de trobada cultural i literari per a tots els interessats. Amb l’arribada de setembre a les portes, ara és el moment perfecte per unir-se i compartir l’amor per la lectura i les llengües en aquesta acollidora biblioteca local.