2 min.
image_pdfimage_print

Amb el repte de potenciar la transferència de coneixements i generar activitats que impactin sobre gran part de la societat, l’associació cultural Etcètera ha creat un nou òrgan de consulta i control que estarà format per una quinzena de persones representants de diferents àmbits i que neix sota el nom de Consell Assessor Extern.

Lliurament del premi de literatura AMA l’any 2019 a La Fira Centre Comercial de Reus

El president de l’entitat, Òscar Ramírez Dolcet, explica que “el Consell serà un element de consulta quan haguem de generar activitat social i cultural perquè el seus membres podran sumar els seus coneixements i experiències per a la millora de cada acció a realitzar i, de pas, obligar-nos a controlar encara més totes les activitats que fem”.

De moment ja formen part del Consell Assessor Extern el filòleg i gestor cultural Jordi Bertran;  la Doctora en Antropologia Victòria Forns; la sociòloga Maria Andreu; la professora d’ESO Amparo Garcia; el director de lleure i fundador de ViuLleure, Jesus Cayuela; el comunicador Àlex Garcia; l’exdirector de l’Agència de Residus de Catalunya, Josep Maria Tost; l’escriptor Joel Santamaria; el cantautor Alessio Arena; l’actriu Mònica Ors, la poetessa Carme López; el guionista i gestor cultural David Serra; i l’escultor i creador del parc escultòric de La Comella, Rufino Mesa.

Concert del festival Di(vi)nes a Altafulla el 2020.

La creació del Consell Assessor Extern arriba quasi sis anys després de la fundació de l’associació Etcètera i en un moment en que l’entitat té a l’horitzó més proper activitats culturals molt potents i de col·laboració amb altres entitats.

Canvis a la Junta i reptes més propers

Fa pocs dies que l’associació Etcètera ha introduït canvis a la seva junta directiva, donant pas a la jove Judith Mata-Ferrer que ocupa una de les vocalies que recentment ha quedat vacant. La resta de càrrecs es mantenen amb Òscar Ramírez Dolcet com a president, Blanca Ferrer com a vicepresidenta i tresorera, Santi Parés com a vicepresident i secretari, i Bartolomeo Smaldone com a vocal delegat a Itàlia.

La propera activitat que afrontarà ETC és la cinquena edició del festival Di(vi)nes que ja està plenament consolidat i que promou la creativitat en clau femenina a través de concerts i lectures de poesia. La col·laboració que l’entitat manté amb Itàlia amb la col·laboració del Movimento Culturale Spiragli i Il sorriso di Filippo, es manté i es potencia ja que totes tres, de manera conjunta, tenen previstes accions culturals molt importants per als propers mesos.