2 min.
image_pdfimage_print

Amb l’objectiu principal de fonamentar entre la població més jove, especialment els infants i adolescents, els valors de desenvolupament humà, l’associació cultural Etcètera acaba de convocar la segona edició del Premi Literari AMA que s’adreça a tots els estudiants d’ESO de tot Catalunya.

L’entitat, amb seu a Altafulla, convoca aquest certamen amb el suport de les associacions italianes Il Sorriso di Filippo i Movimento Culturale Spiragli ja que va ser a Itàlia on es va fundar primer el Premio Letterario Filippo Sanna amb el qual està agermanat el premi que es convoca aquí.

En aquesta segona edició, participant pot presentar una sola obra que tindrà com a tema principal «la Llibertat i la Responsabilitat» com a valors humans. Els originals es poden presentar en català i castellà i han de tenir una extensió d’entre 2 i 6 pàgines en format A4, Arial amb cos 12 i espaiat d’1,5.

El premi d’aquest concurs és la publicació d’un llibre que contindrà les obres guanyadores i els treballs finalistes de les dues categories convocades. Els guanyadors de cada categoria, la de 1er i 2on d’ESO i la de 3er i 4rt d’ESO, rebran un exemplar del llibre, un val de compra a La Fira Centre Comercial per un import de 100 euros i un altre val per un import de 50 euros per adquirir llibres a Abacus Cooperativa. Els finalistes de les dues categories rebran un exemplar del llibre que recull els dos relats guanyadors i els cinc finalistes de cadascuna de les dues categories.

Les bases complertes es poden consultar AQUÍ