2 min.
image_pdfimage_print

Etcètera, conjuntament amb les associacions Il sorriso di Filippo i Movimento Culturale Spiragli, han impulsat aquests anys el Projecte AMA, que es dona per tancat i que ha permès crear un premi literari o la cançó “Qui sap si un dia”.

Una representació de l’associació cultural Etcètera marxa aquest divendres cap a la ciutat italiana de Rieti per a dur-hi a terme dues activitats importants. La delegació de l’entitat la formaran Òscar Ramírez Dolcet, Blanca Ferrer i Santi Parés a més de Bartolomeo Smaldone, delegat a Itàlia, que s’hi sumarà des del país veí.

La primera de les dues activitats és l’assistència a l’acte de lliurament del Premio Letterario Filippo Sanna que tindrà lloc al Teatro Flavio Vespasiano de Rieti el dissabte 5 de juny. Enguany se celebra la tercera edició i una de les novetats és que el llibre que es publica amb els treballs guanyadors contindrà els textos en italià però també en català. A més, el premi per al guanyador del concurs literari és una estada a la ciutat de Tarragona.

L’altra activitat que es farà a Rieti i en la que participa de manera directa l’associació Etcètera és la presentació, dissabte 5 de juny, del llibre “La Cura” que han creat a quatre mans Òscar Ramírez Dolcet (fotos) i Bartolomeo Smaldone (textos), una mena de viatge a través del món i els seus paisatges, rostres de la seva gent i detalls habitualment poc perceptibles. Els guanys de la venda del llibre aniran destinats a l’associació Il sorriso di Filippo.