< 1 min.
image_pdfimage_print

L’Ajuntament d’Altafulla ha previst diverses activitats en el marc del 8 de març, Dia Internacional de les Dones. A les 10h del matí, a l’Era del Senyor, es farà la lectura del Manifest de l’Institut Català de la Dona i, al mateix temps, la difusió de la campanya #SomCorresponsables. A més, exposaran diversos cartells reivindicatius. L’acte està organitzat per l’Ateneu de dones.

A les 18.30h, la sala Teresa Manero serà l’espai de projecció del curtmetratge documental d’animació “Carne” de Camila Kater, en el que cinc dones de diferents edats comparteixen la seva visió sobre l’autopercepció dels seus propis cossos i com els demés els perceben. Aquesta activitat serà presencia fins que s’esgoti l’aforament de l’espai esmentat i també es podrà seguir a través del canal de YouTube de l’ajuntament en directe, via streaming.

De forma posterior al 8 de març però encara inclòs d’alguna manera en aquesta celebració, el diumenge 14 de març, a les 11h a la sala Teresa Manero, es presentarà el treball de recerca “Els carrers d’Altafulla i la seva ànima”  a càrrec de la Carla Martínez Luengo i, un cop acabat l’acte, es donaran a conèixer les quatre dones escollides per a donar nom a quatre carrers del municipi.