< 1 min.
image_pdfimage_print

La celebració del Dia Internacional de les Dones, el 8 de març, té cada any més activitats als calendaris de les ciutats i municipis. A Altafulla, enguany es proposen diversos actes que, a més, seran el tret de sortida a un petit recorregut que es prolongarà més dies. Per al dia en qüestió, el 8M, s’ha previst la projecció de “Educar en feminisme” de Pamela Palenciano, acte organitzat per l’Ateneu Cultural de Dones d’Altafulla i que s’ha previst a les 17.00h al Centre d’Entitats.

A les 18.00h, a la plaça del Pou, es farà la Lectura del Manifest i la representació de l’obra “Les invisibles” amb el grup de teatre social +A PROP. Les activitats seguiran el 19 de març, a les 18.00h i de nou a la plaça del Pou, amb un concert del Duo Onniria que intepretarà una selecció de cançons compromeses amb la igualtat de gènere. El dia 25 de març, a les 11.00h a la Pallissa de l’Era del Senyor, tindrà lloc un taller-col·loqui a càrrec de Ma Jesús Ortega sobre l’evolució del feminisme.

El 31 de març s’ha programat el darrer acte. Serà a les 19.00h a l’Era del Senyor i es tracta d’un monòleg a càrrec de Núria Clotet sota el títol “Jo i la meva futura Jo”. Totes les activitats són d’entrada lliure.