< 1 min.
image_pdfimage_print

El nou llibre del periodista i escriptor Òscar Ramírez Dolcet veurà la llum aquest proper dissabte en l’únic acte de presentació que es farà de l’obra, titulada “Kitab, Sadhu, Naufragi”, publicada per La Banya Edicions.

L’autor amb la seva última obra a les mans.

En paraules del propi autor “es tracta d’una obra intimista que convida al lector a aturar-se per fer balanç de la seva situació personal però també del rol que juga al seu voltant més immediat i en el conjunt de la societat”. El nou llibre de Ramírez, el vint-i-unè de la seva trajectòria com a escriptor, conté diverses sèries de textos i cada text té la seva fotografia ja que conté imatges d’amics de l’autor i altres fotògrafs als quals ha demanat permís per a la publicació.

La presentació, l’única que es farà, tindrà lloc aquest dissabte 10 de desembre a les 12.30h del migdia a la sala de les antigues escoles Teresa Manero d’Altafulla. David Serra, gestor cultural tarragoní, serà l’encarregat de conversar amb l’autor d’aquest llibre que es va escriure al 2020 i que ha estat reposant fins ara per a ser presentat.