< 1 min.
image_pdfimage_print

L’enquesta encarregada per l’ajuntament d’Altafulla amb l’objectiu de conèixer el grau de satisfacció dels usuaris de les platges del municipi, conclou que la gran majoria estan contents amb aquests espais i els serveis que hi troben. En total s’han enquestat a 628 persones de les quals només un 23% eren residents a Altafulla mentre un 66% procedien d’altres punts de Catalunya i la resta, d’altres punts de l’estat o de l’estranger.

La principal dada indica que set de cada deu enquestats qualifiquen les platges altafullenques amb una mitjana de 7,3 punts sobre 10. Altres dades interessants són les relacionades amb la mobilitat de la gent: un 70% dels usuaris hi arriben a peu i un 25% en cotxe. També s’ha puntuat amb un notable la seguretat, traduïda en les mesures adoptades arran del Covid, que han trobat els usuaris i banyistes. També rep un notable la qualitat de l’aigua.

Si parlem d’assignatures pendents, els enquestats i per tant usuaris de les platges d’Altafulla, demanen més dutxes i rentapeus; i millors accessos per a les persones amb mobilitat reduïda.

La platja més concorreguda és la d Botigues de Mar on hi van un 77% de les persones enquestades. La resta ban a la platja del Fortí, a la del Vinyet o a Cala Canyadell. L’estudi l’ha realitzat l’empresa Ceres a encàrrec del consistori altafullenc.