< 1 min.
image_pdfimage_print

En breu es presentarà a Altafulla l’oficina del Servei Municipal de l’Habitatge que tindrà la seva seu a les dependències municipals de la Plaça del Pou. Oficialment obrirà el dijous 6 de maig després de la feina intensa realitzada els darrers temps i que possibilitarà tenir aquest espai d’atenció personalitzada amb l’objectiu de prestar un servei integral d’informació i assessorament en matèria d’habitatge que permeti apropar els serveis existents a les altafullenques i als altafullencs sense que s’hagin de desplaçar fins a Tarragona.

El nou servei municipal informarà i tramitarà conjuntament amb l’Oficina Local d’Habitatge del Tarragonès les seves prestacions en matèria d’ajudes a l’habitatge, i prestarà al mateix temps, un servei d’assessorament jurídic per resoldre els dubtes i consultes que els ciutadans tinguin sobre les principals problemàtiques en habitatge al municipi.

Tot i que l’oficina i l’espai web no s’han presentat de manera oficial, la ciutadania ja es pot adreçar al servei situat a l’Ajuntament, Plaça del Pou 1, demanant cita prèvia al telèfon 669 089 208 i al correu electrònic habitatge@altafulla.cat.