2 min.
image_pdfimage_print

L’escriptora Maria Sanplà ha estat rebuda amb èxit aquests dies a les ciutats de Mataró i Argentona on ha presentat la seva novel·la “Déjà lu, Helena”, publicada per l’editorial altafullenca La Banya Edicions, davant un públic entregat i agraït per tenir a les mans la nova creació de l’autora vilassarenca.

Imatge de la presentació de la Llibreria Buc de Llibres de Mataró.

Primer la llibreria Buc de Llibres de Mataró, el passat dijous, i la Biblioteca d’Argentona al dia següent, van ser la seu de la presentació d’aquesta nova novel·la on Sanplà dona veu a Helena, la protagonista, i molts altres personatges que captiven al lector des del primer moment, amb un missatge directe i contundent, sense ornaments i tocant les emocions i els sentiments.

Durant les presentacions realitzades, l’autora ha explicat als assistents, la gran majoria lectors i lectores fidelitzats ja amb la primera novel·la que aquesta va publicar el 2017, que aquesta nova criatura literària neix d’una frase que li va venir un dia al cap i que va ser l’embrió d’una història plena de duresa que ha acabat desenvolupant.

Presentació a la Biblioteca d’Argentona.

Maria Saplà és el pseudònim de Maria Planas, nascuda a Vilassar de Dalt i dedicada de ple a la filologia, la correcció i la traducció de la llengua i la literatura. També ensenya recursos literaris a futurs escriptors a través de cursos i tallers, una activitat que complementa amb la seva trajectòria com a escriptora.

El cicle de presentacions de “Déjà lu, Helena” no acaba amb les dues presentacions fetes aquests dies.  Els propers dies i setmanes, Maria Sanplà serà a les biblioteques de Cabrils, Vilassar de Dalt, Vilassar de Mar, Teià o Cardedeu, a més de la llibreria Ona de Barcelona.