2 min.
image_pdfimage_print

Sota el lema “Les botigues d’Altafulla” un total de 213 nens i nenes, alumnes dels centres educatius d’Altafulla, han pres part al concurs de dibuix convocat per l’Associació Turística d’Empresaris i Comerciants d’Altafulla, ATECA.

Imatge del jurat triant els dibuixos del concurs a la seu d’Ateca.

L’objectiu era que els participants utilitzessin tota la seva creativitat per plasmar la seva visió sobre el comerç altafullenc, les botigues del municipi, els propis comerciants o altres elements. La gran majoria dels dibuixos rebuts han complert les expectatives inicials i el nivell de qualitat artística ha estat alt.

Un jurat format pels membres de la junta directiva d’ATECA i els artistes Oriol Leim i Jordi Ribas “Peibas”, han escollit els guanyadors de les dues categories de Primària i al de Secundària, deixant desert el premi en la de BAT. Cadascun dels guanyadors s’endurà de premi un val de 100 euros en compres als comerços associats a ATECA. Tot els finalistes, 9 en cada categoria, tindran el seu Diploma acreditatiu.

Oriol Leim i Peiba, artistes locals, fent la tria entre finalistes i guanyadors.

L’acte de lliurament dels premis del Concurs de Dibuix d’ATECA tindrà lloc aquest proper diumenge 21 de novembre, a les 19.00h, a les instal·lacions de DansClass on es podran veure exposats tots els dibuixos finalistes i els guanyadors.

Des d’ATECA es destaca l’altra participació dels alumnes en aquesta primera edició del concurs i s’agraeix molt la col·laboració de la direcció i el professorat dels col·legis i l’Institut d’Altafulla.